Marimea perfecta a penisului in functie de femei

Problema eternă cu dimensiunea optimă a penisului pare a fi rezolvată în cele din urmă. Şi totul e prin ştiinţă! Şi mai precis: prin intermediul cercetării publicate în revista PLOS unul în luna septembrie 2015 an. De la început aş dori să vă avertizez, cu toate acestea: rezultatele acestui studiu poate fi dezamăgitoare şi de-a dreptul frustrant. Pe consolare voi spune că există un ghid profesional, pentru bărbaţi al căror penis depăşeşte cu mult dimensiunea clasic. Poţi să-l găseşti aici. PS spunând „Professional” am clipit ochiul. 😉

Marimea perfecta a penisului

Cum a fost testul pentru dimensiunea penisului perfect efectuate?

Aceasta este, probabil, prima întrebare care vine în minte atunci când citiţi un astfel de titlu articol. au verificat-o? În acest moment puteţi opri şi cred că despre potenţialele metode de cercetare.

Cercetători de la Universitatea din California şi universităţi din New Mexico. Spre deosebire de abordările anterioare la acest subiect, în loc de a arăta femei modele bidimensionale penis (o idee ciudat), sa decis să utilizeze modele tridimensionale.

Studiul a implicat 75 de femei, fiecare trebuie să evalueze 33 3-dimensional modele de penisuri (literalmente luat: nu a fost doar că doamnelor văzut modele, dar, de asemenea, pentru a putea să le atingă). Culoarea de penisuri tridimensionale (albastru) a fost neintenţionat: cercetatorii au vrut pentru a evita o situaţie în care femeile sugerează „aparycją” de un penis dat. Scopul studiului a fost de a determina dimensiunea penisului perfect (nu ideal pentru fiecare unghi).

Care este dimensiunea optimă a penisului?

Şi acum finalul. Potrivit acestui studiu se pare că penisul ideal (pentru un partener permanent) are aproximativ 16cm lungime şi 12, 2cm de circumferinţă (este un număr un pic mai mare decât media în statele). Valori uşor mai mari, testul a dat atunci când au fost întrebaţi despre amantul przyrodzenie: 16, 3cm lung şi 12, 7cm într-un circuit). Desigur, datele se referă la penis în erecţie. Lasă-mă să opatrzę aceste rezultate cu un simplu comentariu: nu există nici o manie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*